Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@03:55:39 GMT

تجزیه و تحلیل موفق لهجه‌های مختلف درگوگل هوم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۶۹۹۵۸

تجزیه و تحلیل موفق لهجه‌های مختلف درگوگل هوم

ایتنا- بر اساس تجزیه و تحلیل‌ها و برآوردهای مختلف، گوگل هوم در آنالیز و تشخیص لهجه‌های مختلف، نسبت به اکو یا هوم‌پاد با موفقیت بیشتری عمل کرده است. تمام پلتفرم‌های صوتی به طور یکسان و مشابه ساخته نشده است و تفاوت‌های جالب و متعددی با هم دارند.
بر اساس گزارش‌های مندرج در واشنگتن پست و مطالعات مختلفی که انجام شده است، اسپیکرهای گوگل هوم نسبت به سایر اسپیکرهای موجود، در تشخیص لهجه‌های جنوبی نسبت به لهجه‌های غربی عملکرد بهتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های اعتبارسنجی مختلف این موضوع را به خوبی نشان داده است.

به گزارش ایتنا از شماران سیستم و به نقل از ونچربیت، اخیرا مطلبی منتشر که نشان می‌داد که شکاف بین لهجه‌های مختلف، حتما وجود دارد و چاره‌ای در برابر آن وجود ندارد و اتفاقا این موضوع بسیار جالب است و می‌تواند رقبای مختلف را در مقابل هم قرار دهد و زمینه پیشرفت اسپیکرهای مختلف را فراهم نماید.
 
در این زمینه، چند تست مختلف در یک آزمایشگاه انجام شد. کار این آزمایشگاه به شکلی بود که مجموعه‌ تست‌های مختلف را برای سیستم‌های خودکار تشخیص زبان توسعه می‌داد. این سیستم‌ها عملکرد و کارایی اسپیکر گوگل هوم،دستگاه آمازون اکو و هوم پاد اپل را بررسی کردند.  
روش بررسی به این شکل بود که لهجه افراد مختلفی که در خارج از ایالات متحده به دنیا آمده بودند و بعد از آن به آمریکا مهاجرت کرده بودند، بررسی شد. برای این کار سه مجموعه داده انگلیسی با لهجه‌های هندی، چینی و آمریکایی بررسی شد و نتایج توسط افراد متخصص هم بررسی شد و تست پایانی، تست SIN بود که برای رهگیری شنوایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
در بین اسپیکرهای مختلف، کمترین نسبت سیگنال به نویز متعلق به گوگل هوم است.
 
اولین تست بررسی 36 کلمه با حجم و فاصله ثابت و یکسان بود. اسپیکر گوکل هوم تمام کلماتی که با لهجه آمریکایی و هندی و چینی تلفظ شده بود را جواب داد. اما هوم پاد و الکسا فقط توانستند 94 درصد از کلمات را مدیریت کنند و روی دستگاه‌های خود تست می‌کنند.
یکی از نکات مهم، این است که کسانی که با لهجه چینی حرف بزنند، با دقت بیشتری کلمات انگلیسی را تلفط می‌کنند.
 
تست دوم، سنجش آستانه تشخیص سخنان هر اسپیکر بود که در این تست گوگل هوم و اکو چنین خاصیتی دارند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوگل اپل گوگل هوم اسپیکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از دیجیاتو،به‌تازگی پستی در یک انجمن آنلاین منتشر شده که در آن به ساخت نام دامنه و گواهی امنیتی برای «search.chatgpt.com» اشاره شده است. البته در حال حاضر، این آدرس وجود خارجی ندارد و هیچ صفحه‌ای با آن باز نخواهد شد. علاوه بر این، «پیت هوانگ»، محقق هوش مصنوعی، در شبکه اجتماعی ایکس ضمن اشاره به این دامنه، به تاریخ ۹ می (۲۰ اردیبهشت) نیز اشاره کرده است.

در حال حاضر، اطلاعات بسیار کمی در مورد موتور جستجوی احتمالی ChatGPT وجود دارد که احتمالاً مانند Perplexity و Google Gemini، براساس سوالات پرسیده‌شده توسط کاربران کار خواهد کرد.

موتور جستجو ChatGPT رقیب جدی گوگل؟

انتشار این خبر، احتمالاً برای گوگل بسیار نگران‌کننده خواهد بود که در بیش از دو دهه گذشته، بر بازار موتور‌های جستجو تسلط داشته است و ۹۰ درصد از کل جستجو‌های جهانی را به خود اختصاص داده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، ماه گذشته در طی مصاحبه‌ای با «لکس فردمن»، گفته بود که ChatGPT می‌تواند آینده جستجو باشد.

او در جریان مصاحبه خود گفته بود:
«اگر بتوانیم موتور جستجوی بهتری نسبت به گوگل بسازیم، فکر می‌کنم باید این کار را انجام دهیم. گوگل ۱۳ تبلیغ و ۱۰ لینک آبی به شما نمایش می‌دهد. اما چیزی که مرا بسیار هیجان‌زده می‌کند این است که شاید راه بسیار بهتری برای کمک به مردم در یافتن اطلاعات مدنظر خود وجود داشته باشد.»

موتورجستجو OpenAI می‌تواند رویکرد‌های متفاوتی را دنبال کند. به‌عنوان مثال، Perplexity از رویکرد چت‌بات استفاده می‌کند و کاربران می‌توانند از آن سؤال بپرسند و سپس نتایج جستجوی آنها توسط هوش مصنوعی نمایش داده می‌شود. گوگل جمینای نیز بیشتر از یک رویکرد چت‌محور بهره می‌برد و علاوه بر لینک جستجوی گوگل، تجزیه‌و‌تحلیلی را به کاربران ارائه می‌کند. طبق شایعات، به‌نظر می‌رسد که رویکرد OpenAI برای موتورجستجو ChatGPT به Gemini نزدیک‌تر خواهد بود.


دیگر خبرها

  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • خداوندا، ایران را تجزیه و با آتش سوزی، سیل و زلزله نابود کن!
  • شوخی توماس مولر با لهجه جیمی کرگر: خوشحالم که متوجه سوالت شدم! / زیرنویس فارسی
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید